01.04

nu har jag och mamma tapetserat halva rummet, blir faktist jätte bra. ska ta bilder sen så ni får se. men nu ska jag sova för jag är värkligen jätte trött. god natt!

ännu tommare rum

nu är bara gardeuroberna kvar i mitt rum. mamma har slipat bort kanter och sånt från förra tapeten och tagit bort listerna och allt. just nu sitter jag i niclas rum för jag lånade hans uttag till min dator. värkar som om madde sover borta så jag får sova i hennes rum själv. föresten, viste ni att jag och madde har haft varandras rum förut och sen bytte? haha. så det är mitt gamla rum kan man säga. nu ska jag försöka fixa ny header själv, annars får någon hjälpa mig (a)

tomt rum

idag försökte mamma vecka mig runt 11 men det gick inte så bra, hon ville att jag skulle hjälpa henne att laga min byro. men när jag väl gick upp var hon klar. sen kom niclas morfar och någon mer för att hämta en fåtölj. sen började jag och madde göra pankakor fast niclas hjälpte till lite också. nu håller vi på att tömma mitt rum på allt! sen ska vi tapetsera om här. kommer få bo i maddes rum undertiden :) vet inte om jag kommer kunna sitta vid datorn undertiden eftersom den måste också ut. aja jag överlever.


!"#¤%&?