jag är en vinnare

idag var det avslutning och det var typ ännu bättre spex i år än förra året, alla 2or, 3or och lärare som har lust gör massa videoklipp där man oftast gör paraodier på lärarna eftersom det kan alla känna igen. vi har rätt roliga lärare alltså, dessutom är alla 30 eller yngre typ. efter jag suttit och skrattat konstant i en timme så gick jag snabbt förbi fotoaffären som inte fått in någon fjärrkontroll till kameran än så det tar ett tag till, sen åkte jag hem.

tänkte sova så la mig i sängen och kollade bara in lite bloggar. så gick jag in på gaybloggen, min favoritblogg sedan alltid, och såg att JAG vunnit en tävling! tävlade om att få gratis nageldesign som jag själv gjort och jag skulle fått en rabattkod på mailen men på mailen hittar jag en rabattkod från en hemsida som säljer egendesignade mobilskal? HAHAHAHA WAT? skitsamma, jag gjorde väldens coolaste skal och jag överdriver inte ens det är så sjukt bra att jag vill gråta så ska visa upp det när det kommer om någon vecka :D ERMAHGERD!!
nu i efterhand undrar jag varför jag ens är med på bilden. hmmm.

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback