kanske lite julkänsla

kan inte säga att jag haft någon riktig julkänsla senaste månaden, kanske för att jag typ inte tycker om julen men ändå. efter igår och idag har det börjat komma lite mer så imorgon när jag sitter i soffan hos farmor och farfar och kollar på tv och dricker julmust kanske den kommer på riktigt ;) har i alla fall slagit i massa paket och idag har jag först gymmat och sen stått upp i köket och bakat i 46426642 timmar så mina fötter är helt döda. det är nu man ska ha en pojkvän som kan massera ens fötter haha... lägger upp lite halvfula bilder i och med att det är för mörkt och krångligt att ta bilder utan blixt när det är mörk och man har pepparkaksdeg på fingarna.
under de supersöta gubbarna med fina kläder hittar vi fluttershy om inte det syndes tydligt nog
blev ischoklad, knäck, smörkola och färgglada pepparkakor!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
Danne

Skulle massera dina fötter när å var som helst! Du har dom finaste fossingar jag sett i hela mitt liv synd bara att dom så sällan får va med på bild. Skärpning haha god jul beautiful.

2013-12-24 @ 10:10:34
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback