Hej igen!

Blev ingen uppdatering alls när pojkvännen var på besök för vi hade fullt upp med att spana in uppsala, äta påskgodis och kolla vampire diaries. Rätt jobbigt att vänta så länge mellan gångerna vi ses men det funkar, nästa gång blir om bara 5 veckor så nu blir det nog lättare! 

Nu har det gått två skoldagar sedan lovet och jag har äntligen börjar med den stora uppgiften som ska in på fredag... Den var inte så svår heller som jag trodde så jag kommer garanterat bli klar om jag jobbar bra imorgon och på fredag! Annars är det bara varmt sommaraktigt väder och det är kul förutom att jag känner att jag har noll kläder som passar vår/sommar. Har väntat hela vintern på att kunna ha sommarkläder och så har jag inte ens något jag vill ha på mig haha... Nu skriver jag om ingenting så tänkte avrunda här, snart blir det kvällens tradiotionella telefonsamtal innan jag sover! 
Tänkte testa på att inte le, såg oglad ut

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback