Min helg

Har varit en övervägande bra helg tror jag. Har varit hemma och i fredags slog jag och lillebror på stort och bakade jättegosiga kakor och även en cheesecake! Övningskörde lite innan det och det börjar gå nästan bra, det är kul i alla fall (mesta dels). I lördags var det i princip en full dag med plugg. Har skjutit upp på uppsatsen jag skulle skriva om nordiska språk till absolut sista möjliga sekunden så fick trycka ur mig 4 sidor då. Inlämningen var dessutom från början till fredagen men blev förflyttad- SÅ sent ute var jag alltså. Men den blev okej tror jag och nu är det över. Och sen idag hade jag äntligen en helt ledig dag. Så idag har jag hunnit med att ligga ute och sola i trekvart samtidigt som jag lyssnade på en ljudbok med sherlock holmes, målat tånaglarna, kollat face off, städat rummet, färgat ögonbrynen och ögonfransarna samt hjälpt till att fixa lite i trädgården. Hann till och med blogga haha! Jag behöver verkligen sommarlov, vill få massa sol på mig, sova länge, inte vara i skolan, ha lite kul och ha på mig kjol. Snart så, först kommer valborg och i princip en veckas ledighet igen :D 
Såhär söta var kakorna (kakdegen) jag och lillebror slängde ihop! Ser ut som värsta insperations bilderna för att de är så färgglada men de var superenkla att göra så det gör jag definitivt om!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
Flensus

<3<3<3<3<3<3

2014-05-01 @ 12:13:27
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback