Fredagsmyyyys

Tänkte skriva något igår men fastnade med att titta på youtubeklipp och roliga memes med min lillebror och sen pratade jag rätt länge i telefon med min favoritnorrläning mihihihi. Var hur som helst friskolekampen igår och det är faktiskt otroligt kul att titta på innebandy och fotboll i flera timmar och klappa händerna hahaha! Gick lite innan det slutade men min fina skola tog hem allt, i år igen ;) 

Idag gick jag upp vid 8(!!!!) för att jag var tvungen att spela in en liten film till idrotten innan första lektionen. Vi tog lite längre tid på oss än beräknat så vi sprang från skolan till matsalen mindre än tio minuter innan vi började hahaha... Så sorgligt god mat som vi tryckte i oss på cirkus tre minuter, kyckling klyftpotatis och bea. Efter det hade vi egentligen bara en riktig lektion för första var coachtid och de två sista lektionerna behövde jag inte vara med på. Åkte istället hem och gjorde asgod cheesecake och asgod middag och kollade på let's dance. Känner mig som en medelålders mamma. Ska sova så sjukt mycket inatt, blir lycklig av bara tanken. 
Två bilder från igår!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback