Opruduktiv

Idag var det äntligen fredag då! Hälften av alla lärare i skolan var borta så första lektionen hade vi ingen lärare och inget blev gjort. Andra lektionen hade vi en lärarstudent som vikarie och fick inte så mycket gjort då heller förutom att vi slog  ihop den med lektionen efter och sista lektionen blev inte av alls. Åt lite och sen åkte jag med jennifer och hennes mor och handlade lite innan vi åkte hit till hennes brors flickväns lägenhet där vi varit hela kvällen. Blivit massa prat, skratt, film, mat och annat vad nu inte tjejer gör. Ska nog försöka sova om ett tag för vi är tröttast i sverjeee. Sova är det bästa som finns.
Jag och jennifer gick och handlade i regnet, pallade inte dra på mig jeansen jag precis tagit av mig... Alla var avundsjuka på mig.

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback