på tåget

glad alla hjärtans dag! idag gick jag upp klockan 4 på morgonen för att hinna duscha, fixa mig, packa, äta och komma iväg i tid. har redan fått tre hjärtattacker idag, första var när jag skulle sminka mig och min underbara creamfägade kajalpenna är borta. vässade den igår så den ligger in på nattduksbordet med allt annat smink. hittade den i sista sekunden i mina mjukisbyxor jag hade igårkväll och sen hängt in i garderoben hahaha, det har hänt förut... andra var när jag väntar på bussen och den står inte vid ändhållplatsen (jag ser ändhållplatsen från min hållplats och den står alltid där när jag kommer ut på morgonen) men jag står kvar för när det inte åker lika många, som typ såhär tidigt eller efter tio typ, så kan bussen vara lite sen eftersom det kommer gå fortare att åka till stan. stod och väntade jättelänge och den kom inte! började precis gå tillbaka till huset för att be pappa skjutsa mig då bussen kom, tio minuter sent. tredje var på bussen då jag såg att jag måste ha id till mina tågbiljetter och jag fick panik för jag trodde jag hade glömt det men det fanns med och har inte behövt det än så länge ändå hahah.

nu är jag lugn i alla fall. har pluggat lite, läst i två timmar och skrivit klart en kort engelskagrej. bara 25255 grejer kvar. kollade på något youtube klipp nyss dessutom och det var så jävla kul att jag inte kunde hålla skrattet inne så alla i min närhet tror numera att jag är psykiskt sjuk. är framme om lite mer än en timme så den här tågresan har gått superfort, bara fem timmar som pappa sa igår. kommer hem på torsdag nästa vecka, har tidsinställt några få inlägg men annars skriver jag nog inte förrän då!
ett bra exempel på vad man kan hitta för bilder på min skoldator...

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback