så mycket nytt

stannade hemma från skolan igår för jag hostade och nös på allt och alla. ändå var jag vaken från klockan 6 typ så när jag egentligen skulle tagit bussen till skolan hade jag ätit, kollat på tv i flera timmar och tagit en långdusch. filade om mina naglar så de blev kantiga istället för rundade som de alltid varit och det gjorde att de var fula om jag inte hade något nagellack, så jag målade naglarna skitfult samtidigt som jag kollade på about time som var en så gullig och rolig film!
vaknade vid 7 tiden imorse och efter ett tag började jag sminka mig och tillslut gick jag upp. åkte in till stan lite tidiagre för att hämta ut min efterlängtade fjärrkontroll till kameran! har väntat på den i en månad typ. köpte också en grej till storasyster som fyller år i helgen innan jag gick till skolan. fick sluta en timme tidigare och direkt när jag kom hem åkte jag med pappa och hämtade ut paket och handlade lite gott. mina grejer från the body shop hade kommit fram och även hälften av alla mina grejer från hm! känns bra att få massa saker man beställt hem när man är pank och inte kan shoppa hahah!

den söta lilla fjärrkontrollen! och så fick jag möjlighet att visa upp mina naglar, ringar och så ser man typ min nya tubtopp också som egentligen inte är så mycket att se. från hm kom även ett skärp men kanske visar det imorgon.
från the body shop kom detta! en extra stor body butter med mango, en vanlig med papaya och olja som luktar vanilj!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
My

Älskar the body shops produkter! (:

Svar: Ja de luktar så gott :D
michaelaholmgren.blogg.se

2014-01-14 @ 22:18:21
URL: http://myyfransson.blogg.se
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback