hey kids, do you like violence?

har nästan jobbat varje dag sedan sist så det händer inte allt för mycket intressant. eller jo! var ute med jutt och tog lite drinkar och skvallrade i lördags i och med att vi inte kunde gå ut som planerat helgen efter våra födelsedagar. men utöver det har det mest varit jobb, matlagning och sängliggande. speciellt de sista de två senaste då jag var ledig igår och idag vaknade jag och mådde superdåligt. givetvis skulle jag vara envis och göra min lax som jag blir magsjuk av varje gång jag äter den och ja... men nu är det slut på det. har nog kommit fram till vad det jag reagerar på så nu blir det lätt att undvika i framtiden. men det sög för idag tänkte jag både gymma och jobba men blev en sjukdag i sängen och sen framför tvn. men tror jag ska vara good to go imorgon för då är det största jobbdagen på hela året och det vill jag absolut inte missa! låter som om det ska bli jättekul men det får vi väl se hahah ;)

sommarlov!

nu har jag fått sommarlov och kan äntligen koppla bort skolan i några månader! firade det först med sara och irja kvällen innan med lite grillning och musik och sedan med gosig champagnefrukost innan avslutningen. på kvällen blev det el forno med familjen för att fira både mig och niclas.

men det har ju faktiskt hänt lite andra saker innan det också. har bland annat jobbat för första gången nu! känns superroligt och ska jobba även den här helgen och lite nästa vecka. sen har jag haft klasskamp och min klass vann bland våra parallellklasser så det blir antagligen att springa ut först nästa år! har kollat på irja och hennes kör i domkyrkan också och säkert massa annat. men mest har jag sovit och tränat när jag orkat.

ska nog ligga kvar i sängen ett tag till och bland annat boka biljetter till åland och sen blir det en dag med matshopping och sen lite jobb vid fyra!
konsert i domkyrkan!
hängde på en brygga efter klasskampen
krigsmålad under klasskampen för extrapoäng, såklart fick jag brännmärken efter färgen hahha!
OMNOMNOMNOMNOM detta och vattenmelonsbitar var det som vi åt igår!

födelsedag osv

blev inget bloggande under veckan för jag var både seg och sjuk. dessutom var mattias bara iväg och jobbade två dagar så blev massa tid tillsammans ändå! vi gjorde inte jättemycket utan var ute och åt då jag fyllde år och sen blev det mycket sovande, upptäckte sollefteå lite och hängde i hans mammas lägenhet lite. var rätt dåligt väder under helgen då det var cruising i hela stan och massa party men vi stannade inne och gosade istället där det var varmt hiihhi. juste! vi bakade en prinsesstårta också! den blev helt legendarisk för den var rosa och gul med marsipan som smakade jordgubb och banan. mmmmh. bästa någonsin typ.

sedan jag kom hem har jag stressat klart med de absolut sista uppgifterna, ena gjorde jag på bussen hem samt kvällen och morgonen där efter. slet som ett djur och det var typ värsta uppgiften någonsin fast att den var kort men det var värt det. ligger bättre till betygsmässigt än någonsin förut - woho! sen har jag väl mest varit seg resten av tiden. haft sen vecka så har kommit hem, tittat på äntligen hemma och ätit, suttit vid datorn och kollat på kläder och städat typ. massa skoj alltså.

men jag tänkte lägga mig och kolla på hoppas farfar dör och käftsmäll nu för det ligger jag lite efter med och sara tjatar varje dag att jag måste se senaste avsnittet hahah!
såhär glada blir vi när vi får vara med varandra hahaha!
mattias lovade mig frukost på sängen när jag fyllde år men jag kunde inte somna om när klockan var åtta så jag gick upp och bakade scones själv ;) han fixade frukost två andra dagar istället!
världens bästa födelsedagstårta någonsin gjord typ.
asså jaaa! mer mat! kycklingnachos var typ det bästa någonsin.

har btw lagt upp en GHD Eclipse plattång på tradera precis som ni hittar HÄR så kan ni spara några hundra lappar men ändå få i princip den bästa plattången på marknaden.