födelsedag osv

blev inget bloggande under veckan för jag var både seg och sjuk. dessutom var mattias bara iväg och jobbade två dagar så blev massa tid tillsammans ändå! vi gjorde inte jättemycket utan var ute och åt då jag fyllde år och sen blev det mycket sovande, upptäckte sollefteå lite och hängde i hans mammas lägenhet lite. var rätt dåligt väder under helgen då det var cruising i hela stan och massa party men vi stannade inne och gosade istället där det var varmt hiihhi. juste! vi bakade en prinsesstårta också! den blev helt legendarisk för den var rosa och gul med marsipan som smakade jordgubb och banan. mmmmh. bästa någonsin typ.

sedan jag kom hem har jag stressat klart med de absolut sista uppgifterna, ena gjorde jag på bussen hem samt kvällen och morgonen där efter. slet som ett djur och det var typ värsta uppgiften någonsin fast att den var kort men det var värt det. ligger bättre till betygsmässigt än någonsin förut - woho! sen har jag väl mest varit seg resten av tiden. haft sen vecka så har kommit hem, tittat på äntligen hemma och ätit, suttit vid datorn och kollat på kläder och städat typ. massa skoj alltså.

men jag tänkte lägga mig och kolla på hoppas farfar dör och käftsmäll nu för det ligger jag lite efter med och sara tjatar varje dag att jag måste se senaste avsnittet hahah!
såhär glada blir vi när vi får vara med varandra hahaha!
mattias lovade mig frukost på sängen när jag fyllde år men jag kunde inte somna om när klockan var åtta så jag gick upp och bakade scones själv ;) han fixade frukost två andra dagar istället!
världens bästa födelsedagstårta någonsin gjord typ.
asså jaaa! mer mat! kycklingnachos var typ det bästa någonsin.

har btw lagt upp en GHD Eclipse plattång på tradera precis som ni hittar HÄR så kan ni spara några hundra lappar men ändå få i princip den bästa plattången på marknaden.

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback