sommarlov!

nu har jag fått sommarlov och kan äntligen koppla bort skolan i några månader! firade det först med sara och irja kvällen innan med lite grillning och musik och sedan med gosig champagnefrukost innan avslutningen. på kvällen blev det el forno med familjen för att fira både mig och niclas.

men det har ju faktiskt hänt lite andra saker innan det också. har bland annat jobbat för första gången nu! känns superroligt och ska jobba även den här helgen och lite nästa vecka. sen har jag haft klasskamp och min klass vann bland våra parallellklasser så det blir antagligen att springa ut först nästa år! har kollat på irja och hennes kör i domkyrkan också och säkert massa annat. men mest har jag sovit och tränat när jag orkat.

ska nog ligga kvar i sängen ett tag till och bland annat boka biljetter till åland och sen blir det en dag med matshopping och sen lite jobb vid fyra!
konsert i domkyrkan!
hängde på en brygga efter klasskampen
krigsmålad under klasskampen för extrapoäng, såklart fick jag brännmärken efter färgen hahha!
OMNOMNOMNOMNOM detta och vattenmelonsbitar var det som vi åt igår!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
Denise

Härligt med sommarlov! :D
Har du några speciella planer? :)

Svar: jobba hela sommaren i princip :D
michaelaholmgren.blogg.se

2014-06-18 @ 21:03:48
URL: http://flingans.nu
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback