all your perfect imperfections

har bloggat så jävla bra på senaste tiden. men har en förklaring. har sovit middag i flera timmar efter jag kommit hem från skolan varje dag och sen har jag haft sena och långa samtal hela kvällarna och först då kommit på att jag borde ha skrivit något. aja! har mest fått massa plugg gjort i veckan, påbörjat den årliga fastan, sovit massa som jag skrev tidigare och aa det. men igår på internationella kvinnodagen så styrde jennifers gym upp en deldag med massa tjejmatcher i thaiboxning så jag var där och kollade på jennifers första match! hon var superduktig, eller alla kom fram och berömde henne efter jag har ingen aning om vad sporten går ut på :$ men hon körde vidare efter ett slag i ansiktet som skapade näsblod så jag tyckte att hon var duktig! hon tänkte tvinga med mig och testa på någon träning så vi får se hur det slutar helt enkelt.

idag sov jag äntligen ut ordentligt! så jävla skönt. sov till typ halv två och sen låg jag kvar i flera timmar tills pappa kom hem med frukost. sen har jag typ städat rummet ordentligt så jag kan gå och lägga mig i en mysig säng efter duschen jag tänkte ta snart. ska nog mest kolla serier ikväll, laga lite snabb middag och kaaanske göra något gammalt högskoleprov om jag känner att jag orkar det, är lat och fet idag.
två suddiga bilder från jennifers match!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
Anonym

Fastar du?

2014-03-13 @ 21:40:59
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback