funderingar

somnade aldrig igår utan låg uppe och sökte efter lite jobb och information om hur man startar eget. jag har seriöst inte haft något annat i tankarna efter ett min coach i skolan frågade vad jag vill bli när jag blir stor och sen efter det blev vi tvungna att välja till individuella valen. jag söker hela nätterna på utbildningar, vad finns det? hur länge håller de på? vart finns de? är det kul? vad kan jag bli då? vad kommer jag tjäna i månaden då? och efter sommarjobb/jobb efter gymnasiet. vad finns det? vad vill jag göra? hur länge ska jag jobba? vart ska jag bo? hur startar man ett eget företag eller en egen webbutik? hur mycket kostar det? hur får man det att gå runt? var gör man reklam? sån beslutsångest. sån pengastress. sån stress att jag kommer glömma bort att leva eller inte hinna med att skaffa barn eller resa eller ha kul eller ta det lugnt.

så efter den natten var det bara att gå upp utan en sekunds sömn och börja sminka sig och steka ägg för att sedan ta sig till skolan. skulle på massage efter skolan och var helt säker på att det var 13.00 av någon anledning men det var 16.30. så jag hann åka hem, powernapa två timmar och sen övningsköra med mamma för första gången till stället där jag skulle masseras. det var hur skönt som helst! haft ont i ryggen, mer än vanligt, hela förra veckan så det var gosigt att bli av med lite spänningar. efter blev det take away, family guy, dusch och efter jag skrivit klart det här ska jag lägga mig i sängen. är sjukt trött och skulle inte ha något emot att somna just nu hahah.
hann köpa lite nödvändigheter när jag väl var i stan, det gröna är någon nyhet från depend som gör att det blir som en textur på nageln som liknar typ sockerkorn eller nått. fanns i så fina pastellfärger så stod och gapade framför hyllan i flera minuter innan jag ryckte åt mig det gröna. ska bli kul att se hur det ser ut på!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback