handyman

idag har jag varit ledig så låg kvar i sängen till typ klockan två innan jag gick upp och åt cheesecake till frukost, igen. haha jag är så jävla bra. men det finns inget bättre än att ligga kvar i sängen när man har träningsverk och sen äta massa fettogrejer. när det inte fanns något bra på tv längre gick jag upp och gjorde klart min tyskaläxa(!!!) ibland när jag inte har något att göra brukar jag plugga. helst ska det vara något viktigt också, inte som hemtentan i sociologi tills på söndag som jag inte börjat med eller högskoleprovet som jag inte heller tittat på.

sen fortsatte jag att fixa lite grejer i rummet, jag har för mycket vikta kläder i min garderob så när jag drar ut en hylla så rasar alla högar. så idag har jag tömt en hel hylla så jag kan ha tre till kläder och sen har jag skruvat ner hyllorna och flyttat upp de lite så mina linnen på nedre hyllan ska få plats. det ser ut som att allt får plats superbra på bilden men har slappa linnen och övriga linnen längst in och de högarna är rätt så höga, men det är bättre än vad det var innan!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback