hemmaspa-dag

igår låg jag i sängen exakt hela dagen och det var inte bara för att jag är lat och fet och gillar att ligga i sängen utan jag var magsjuk... eller rättare sagt matförgiftad, igen! var det förrförra helgen liksom. intalar mig hela tiden hur skönt det är att slippa gå ut på helgerna och sen vara bakis och så ligger jag hemma och kräks ändå, kul. men idag mår jag bättre! kände att idag ska jag verkligen ta hand om mig själv så hela jag mår bra så har tagit en lång dusch, rakat benen, skrubbat mig, använt färgbomben, filat fötterna, färgat ögonbrynen- och fransarna, noppat ögonbrynen och slutligen målat tånaglarna. nu känner jag mig som en ny och fräsh människa! borsätt från att jag har mensverk så jag knappt kan röra mig hahah... tänkte krypa ner i sängen nu och titta på, vad jag tror är, sista avsnittet av sherlock holmes som finns ute och ha en vetekudde på magen. suger ju att det finns så få avsnitt. men inte så konstigt, de är så välgjorda att det antagligen tar lite tid att filma.
drack te framför tvn medan jag väntade på att nagellacket skulle trorka, gick ju dessutom dubbelt så snabbt som vanligt eftersom jag äntligen kan fixa både fötterna samtidigt med två tåseparerare!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback