Idag har jag lärt mig saker

Det här har varit en riktigt fullspäckad söndag! Efter jag kommit upp ur sängen efter 14 någon gång (haha...) så har jag i princip bara pluggat till högskoleprovet eller övningskört! Hann nästan med alla delar när jag och pappa övat på ett gammalt högskoleprov och måste ändå säga att den kvantitativa delen, med matten, har gått rätt bra. Men den verbala där emot... Förstår i princip inte ett enda ord hahah. Sen har vi varit ute på två rundor och kört, först med elbilen med automatväxel, då hämtade jag lillebror på centralen och åkte på drive-in på max innan vi åkte hem, och sen med biogasbilen som har växlar. Sista gången var hela familjen förutom mamma med och jag körde dels tills kungsängen, sen tankade vi bakom willys och sen till gränby där vi fikade lite! Det är jättekul att köra men har såklart mycket att lära, har kört väldigt få gånger med växelspak och det här måste varit andra gången i stan. 

Nu ligger jag i sängen, slutade prata med pojkvännen i telefonen för över en timme sen och kommer säkert ligga här och stirra ett bra tag till. Hadde svårt att somna hela förra veckan och nu är min dygnsrytm upp och ner. Bra att jag bara börjar åtta imorgon.......... 

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback