You'd better run faster than my bullet

Sitter och skriver en hemtenta i sociologi just nu men lär hålla på med det ett tag till så tänkte klämma in ett litet blogginlägg innan det är mitt i natten. Igår blev det en lugn hemmakväll med lillebror framför tvn med massa mat som jag pysslade ihop. Gjorde dubbla potioner panacotta till oss som efterrätt och sen låg vi som två kubbade sälar och var hur mätta som helst hahah. 

Idag sov jag superlänge, eller låg kvar länge rättare sagt. Vaknade första gången vid sju... Tog en lång dusch det första jag gjorde och när jag kom ut där ifrån frågade pappa om jag ville följa med och äta på amazing thai och det lät superbra eftersom jag inte hade hunnit få i mig frukost än. Visste innerst inne att jag borde plugga hela dagen men äh. Åkte och åt med hela familjen i alla fall så det var gosigt. Nu ligger jag och skriver på hemtentan som sagt. Har kommit upp i 1,5 sidor så har över hälften kvar tills imorgon... Det är så mycket att ta med men samtidigt så verkar allt så himla orelevant och jag raderar hela stycken jag skrivit om mekanisk solidaritet eller beskrivit någon samhällsstruktur superinvecklat. Tror jag kommer lyckas pressa fram 3-5 sidor med det som ska vara med men blir nog en del del som inte har någon koppling till uppkomsten av min egna identitet som arbetet handlar om. Men så blir det alltid i sånna här flummämnen, det är ju det som är grejen.
Såhär såg jag ut igår för övrigt

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback