Morgonträning

Idag blev det ingen sovmorgon utan krigade mig upp innan åtta för att hinna åka till gymmet innan skolan. Gick sådär att träna för det var ovanligt mycket människor där och jag har inte tränat på riktigt länge... Men nu är jag igång och tänkte försöka med åtminståne ett pass i veckan, kanske ska köra lite yoga igen när jag ändå håller på? 

Väl i skolan tillbringades första timmarna till information om individuella valen inför trean. Vill så gärna läsa matte 3 och naturkundskap 2 men för tillfället är de två kurserna på samma tid och går alltså inte att läsa båda två, men hoppas att de löser det. 

Kvällen har sertt ut ungefär såhär; powernap, lagat middag, kollat let's dance, ätit mango, kännt träningsverken börjat smyga sig på och snart blir det sherlock holmes! Så gosigt.
Fick hem min nya vårjacka idag. Den är helt perfekt och mörkblå

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback