nytt rum!

igårkväll kände jag att det var dags att möblera om. i de 10 år jag bott i den här rummet har jag haft samma möblering hela tiden förutom ett undantag på någon månad för flera år sedan. jag tycker att rummet blev sjukt bra och känner mig riktigt hemma! det syns inte så bra på bilderna men jag har ställt sängen så ingen långsida står mot väggen och så länge jag är själv funkar det bra att ligga i en 1,20 säng utan att ramla ner, får se hur det blir när jag får besök hahah...

nu täkte jag kolla på how I met your mother och the walking dead och bara mysa resten av kvällen, ska njuta av att jag är ledig imorgon och på torsdag eftersom vi har utveckligssamtal då ;) så det blir ändå en sväg till stan imorgon för ett utvecklingssamtal och sen lite träning!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
Sofia

Ser ju jättemysigt ut! :D

Svar: Ja blev mycket gosigare :D
michaelaholmgren.blogg.se

2014-03-18 @ 22:54:12
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback