vecka 11

idag var det någon som sa att det bara är tre månader kvar tills vi slutar, what!? eller egentligen borde jag veta det, är 80 dagar tills jag fyller år idag (hehehehe) och lite över en månad tills fastan är över/lovet börjar/min favorit norrläning kommer hit. fett skönt! börjar se ett slut på tidiga uppstigningar och druknande i massa skolarbeten. dagen har flytit på i alla fall. börjat med nya grejer i typ alla ämnen och då är alltid alla lektioner helt luddiga, speciellt en måndag klockan halv fem. kom hem strax innan klockan sex i alla fall och var hungrig och började genast tänka på thaimat, en halvtimme senare kom mamma och pappa hem med hämtmat från typ bästa thairesturangen i stan :') åt så mycket mat och sen tryckte jag i mig en mango så nu är jag fett nöjd hahah. tänkte faktiskt försöka mig på att fixa en ny design idag, eller jag gjorde den igår men har sparat den i .png för första gången och gjort delar av bilden genomskinlig så försöker lista ut hur man bär sig åt då. äh lite kul att ha något att pyssla med.
omg jag tog bilder med systemkameran imorse, var meningen att jag skulle visa upp min fina blus jag fick hem i fredags tror jag men jag är sämsta modellen i världshistorien så dessa var de enda okej bilderna. fick också hem två rosetter och den ena har jag på mig (den andra är identisk hahah) och en vit glesstickad kofta. äntligen lite nya kläder!

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback