bra dagigår hade jag en otroligt fullspäckad dag med bra saker. fick reda på att jag kommer få C i matte utefter hur jag presterat på nationella provet - vilket är asbra. sen var jag på arbetsintervju efter skolan och börjar redan jobba nästa helg! efter det bar det av mot gymmet där jag stod på croissantern i en timme! första gången på två-tre år tror jag. hade massa energi efter det och åkte hem och bokade biljetter till Sollefteå och jag åker redan idag! hihihi, så jag får redan träffa pojkvännen och även spendera födelsedagen med honom. så nu känns livet lite väl bra och det tycker jag att det kan få göra ibland :) känns bra att alla delar i livet för en gångs skull samarbetar, nu ska jag bara försöka planera in ett Ålandsbesök.

men som sagt, åker till norrland idag så stannar jag till söndag. kommer oftast vara själv under dagarna men får ändå se om det blir något bloggande.

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
Syster!

Grymt! Du förtjänar allt bra! <3

2014-05-27 @ 11:51:18
URL: http://maholmgren.blogg.se
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback