ny telefon!

wiiii jag har äntligen en ny telefon! min iphone har varit trasig i långt över ett halvår med två vattenskador samt spricka i skärmen (för andra gången...) så en stor del av skärmen har varit förlamad typ. eller man har inte kunnat trycka på den liksom. men nu har jag en ny och välfungerande mobil! blev en lila xperia Z2 och än så länge är jag sjuuuukt nöjd. förut förstod jag varför man ville ha en iphone då den fungerar bättre med andra iphones och alla har ju det. men nu tycker jag nästan man är dum i huvudet om man köper en iphone. den är gjord för att hålla i ett år så du ska köpa en ny för typ dubbelt så mycket som den borde kosta och dessutom är iphone nu mera de som är begrensade gemfört med allt annat och fungerar dessutom bara med varandra och inget annat. usch. sämst. så jag är nöjd och glad även om fortfarande lite är oklart hur de funkar men det får irja hjälpa mig med hahah.

annars då, en kämpig skolvecka är äntligen över. pluggat som ett djur till nationella som sagt och sen hade vi debatter idag. men nu är det i princip bara EN uppgift kvar i sociologi sen är skolan över för min del. om jag inte måste göra någon extrauppgift i engelska eller tyska. så najs för just nu är det för varmt för att överleva i skolan så vill vara så långt borta från vår ångbastu till klassrum. sen har jag fått en arbetsintervju på måndag! känns superkul så hoppas på det bästa. men just nu ska jag lägga mig i sängen och DÖ. mina ben är fortfarande helt slut efter dagens träningspass. jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv hahaha. hård träning + 27 grader = SVETT OVERLOAD. droppade på golvet men det var bara en man på spinningcykel som såg så det var okej. men skitsamma, jag är i alla fall tröttast i världen så nu ska jag gosa med min mobil i sängen och lägga till resten av alla appar jag saknar. och alla kontakter...

nämnde jag att den är ENORM?

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback