vuxenmåndag

skolan idag bestod mestadels av nationellaprov i engelska och följde av storfrossa i matsalen. blev en liten snabb sväng in på the body shop och kom ut med en concealer som jag spanat in länge. testade den utan på allt mitt smink när jag kom hem (annan concealer och puder) under ögonen och den såg bra ut! får se hur det ser ut imorgon när jag endast använder den. sen skulle jag gå och kolla med ett vandrarhem i stan om de hade något ledigt jobb. men när jag är tio meter där ifrån kollar jag på mobilen och ser att jag fått ett sms av storasyster som säger att de söker personal på hennes jobb! så jag struntade i att gå in på vandrarhemmet och nu har jag suttit framför datorn i seriöst 7 timmar och skrivit personligt brev, CV, skrivit in personuppgifter osv... dessutom har jag startat en tvättmaskin med lakan för första gången, wow. inte precis så jag har tid med det idag. men nu är det ett steg närmare ett jobb i alla fall och nästa gång har jag ju det där färdigt så då går det fortare.

NU ska jag gå och göra mat. håller på att kräkas för att jag är så jävla hungrig och trött. sen blir det plugg tills jag avlider typ och sen upp 5 igen imorgon. snart är det helg, typ. yeeeey.
ganska så fin att titta på. dock var det fett elak för jag snurrade på den där grejen längst ner i typ en timme innan det kom upp concealer så var fett bitter för att det inte funkade. men nu funkar den obviously...

Kommentera gärna, men innan vill jag bara påpeka att jag inte är det minsta intresserad av länkbyten, att följa dig på bloglovin, att vara med i "dagens blogg" eller veta något om dina tävlingar. Kommentera sådant som hör ihop med inlägget istället? Tack!
namn:
kom ihåg mina uppgifter!
e-postadress:

bloggadress:

kommentar:

trackback